Burimet Njerëzore

Kontaktet

 •  

  +381 (38) 555 555
  +386 (0)49 555 828

 •  

  +381 (38) 248 777

 •  

  job@procreditbank-kos.com

 •  

  ProCredit Bank Kosova Rr. Nëna Terezë Nr. 16 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Lajmet

02 Prill 2014 ProCredit Bank organizon takimet informuese rreth Programit për Bankierë të Rinj

Programi për Bankierë të Rinj është trajnim gjashtëmujor gjithëpërfshirës në banka dhe financa, për...

më shumë

Dëshmitë e Bankierëve

Burbuqe Cani

Zyrtare e shërbimeve bankare

Diplomuar nga programi për bankierë të rinj, korri

Unë e vlerësoj programin për bankierë të rinj si një përvojë unike e cila më ka ndihmuar të zhvillohem... më shumë

Shiko të gjitha

Anketë

Si keni dëgjuar për Programin e Bankierëve të Rinj?

+ Të tjera përgjigju