Kartelat

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë e cila ka ofruar kartela ndërkombëtarisht të pranuara si

Të gjitha këto kartela të lëshuara nga ProCredit Bank ju ofrojnë qasje në të holla 24 orë, çdo ditë të javës, madje edhe në valutat lokale në mbarë botën. Me këto kartela klientët mund të tërheqin para në bankomate si dhe të paguajnë mallra në dyqane.