Kartelat

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë e cila ka ofruar kartela ndërkombëtarisht të pranuara si: Master Card, Maestro, VISA Classic dhe VISA Electron. Të gjitha këto kartela të ProCredit Bank ju ofrojnë qasje në të holla 24 orë, 7 ditë në javë, madje edhe në valutat lokale në mbarë botën. Me këto kartela klientët mund të tërheqin para në bankomate si dhe të paguajnë mallra dhe shërbime.