Ofertë për blerjen e veturave

9/10/2019

Banka ProCredit lanson ofertën për blerjen e veturave të reja hibride dhe jo hibride përmes kredisë për vetura.

  • Normë efektive prej 5.01%
  • Pa kolateral
  • 0% pjesëmarrje vetanake
  • Pa sigurim të detyrueshëm

APLIKO KËTU

 Oferta vlen deri më 31 dhjetor, 2019.