Bankomatet

Për të plotësuar nevojat e klientëve, ne kemi impelementuar Zonat 24/7 ( kliko këtu për lokacionet) si dhe kemi vënë në dispozicion bankomate të cilët ofrojnë mundësi të kryeni shërbime bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë:

Lista e bankomateve të vendosur jashtë objekteve të Zonave 24/7:

VendiAdresa
Gjakovë Qendra Tregtare - Nertili
Dardanë Rr. Skënderbeu p.n. - 62000
Deçan Rr. UÇK p.n. Deçan
FushëKosovë HIB Bresje
FushëKosovë AF Mall
Prishtinë HIB Veternik
Prishtinë Rr. Enver Maloku  nr. 88
Prishtinë Rr. Vëllezërit Fazliu
Prishtinë Zona Industriale
Prishtinë Lagjia Marigona Residence nr. 7/1
Prishtinë Kurriz, te ora
Prishtinë ALBI Mall
Prishtinë Rruga B, Mati 1
Dragash Sheshi i dëshmorëve n.n
Mitrovicë Rr. Krala Petra
Prizren Rr. Shaip Spahiu
Shtime Aral Petrol
Hani i Elezit Sharrcem

Kacanik

Posta e Kosovës
Ferizaj Rr. Rexhep Bislimi