Kartelat

Banka ProCredit është banka e parë në Kosovë e cila ka filluar të ofroj kartela që pranohen ndërkombëtarisht. Shfrytëzimi i kartelave ofron qasje në të holla 24 orë, çdo ditë të javës, madje edhe në valutat lokale në mbarë botën. Me këto kartela klientët mund të tërheqin para në bankomate, të paguajnë mallra në dyqane si dhe të realizojne pagesa në internet. Për klientët e biznesit, ne ofrojmë kartelat të:

Debitit dhe kartelat me pagesë të shtyer:

Dhe kartela për qëllime më specifike si: