Banka ProCredit organizon koncert live me ELVANA GJATËN

Banka ProCredit sjell festë të madhe për të gjithë qytetarët në qendër të Prishtinës.

ELVANA GJATA do t’i rikthehet publikut kosovarë me një performancë të jashtëzakonshme live të shoqëruar me bend dhe balerinë. Hyrja është falas dhe e hapur për të gjithë.


Vendi: Parku i Bibliotekës Kombëtare, Prishtinë
Data: 14 Korrik 2018
Ora: 19:00

eja edhe ti
Merr familjen, miqtë dhe më të dashurit tuaj dhe bashkohu festës së madhe.