Llogaria e Depozitave me Afat

Nëse keni një shumë të caktuar të parave dhe e dini që nuk do t'ju duhen për një periudhë të caktuar kohore, atëherë llogaria e depozitave me afat është shërbimi më i përshtatshëm për ju, sepse ju ofron siguri, si dhe në të njëjtën kohë fitoni interes. Ne ofrojmë llogari me afatizim kohor me interes mbi 12 muaj deri në 5 vjet në valutën EUR.