Transfertet e parave

ProCredit Bank ju ofron llojllojshmëri të shërbimeve, të cilat mundësojnë transferte të parave tuaja në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt brenda dhe jashtë Kosovës.
Si rrjedhojë, ne kemi në dispozicion një gamë të gjerë shërbimesh të avancuara teknologjike si e-Banking, që ju mundëson të kryeni transferta të ndryshme bankare shpejt e lehtë nga rehatia e shtëpisë apo zyrës suaj biznesore.