Flex štedni računi za poslovne klijente

8/30/2018

Poslovni klijenti sa dodatnim likvidnim sredstvima, po pri put počev od 01.10.2018. godine imaju priliku da prenose svoja sredstva i na Flex štedni račun, račun sa kamatom na njihove fondove. Ovaj račun je pogodan za štednju, za prikupljanje likvidnih sredstava kompanije koja ostanu neiskorišćena. Putem vašeg tekućeg računa možete da deponujete i prenesete na Flex štedni račun sredstva 24 sati dnevno, 7 dana u nedelji, u skladu sa potrebama kompanije.
Kamata ovog računa obračunava se na dnevnoj osnovi, dok se isplaćuje mesečno na redovnom računu transakcija.
 
Karakteristike računa za transakcije sa kamatom po viđenju:
  • Valuta                                                                                                             EUR
  • Minimalan iznos na računu sa ciljem obračunavanja kamate                     30.000
  • Kamatna stopa (nominalna i efektivna)                                          0.30% godišnje
 
Praćenje sredstava sa ovog računa se omogućava samo na računima u okviru poslovanja u ProCredit banci. Sredstva na ovom računu se mogu koristiti u svakom trenutku, ali je potrebno iste preneti na Direktni tekući račun. Flex štedni račun može imati bilans manji od 30.000 EUR, ali preostali bilans na ovom računu će se obračunati kao sredstva deponovana na tekući račun i neće se obračunati kamata.
 
Kako da otvorite Flex štedni račun za poslovanja?
Kontaktirajte vašeg Savetnika za poslovne klijente ili kontaktirajte naš Kontakt centar na brojeve telefona 049 555 555 i 038 555 555.