Mali i srednji krediti

Kredit za agro - biznise

Mi pružamo na raspolaganje svim onim klijentima koji odlučuju da sarađuju sa nama, specijalizovane savetnike za biznis, koji su posvećeni u ispunjenu vaših potreba, bilo onih savetodavnih ili i financijskih.

Iznos apliciranja Vremenski period kredita Potrebni dokumenti Da najmanje imate aktivan biznis Način Plaćanja
< EUR 250,000  Srednji krediti Do 36 meseci za robu Važeći dokumenti  Republike Kosovo 6 meseci Redovne mesečne doplate
> EUR 250,000  Srednji krediti Do 180 meseci za fiksna sredstva, raznih namena / kupovine nekretnina (objekat biznisa, poljoprivrednog zemljišta) Dokumenti biznisa Grejs period i neredovne doplate se primenjuju samo u posebnim slučajevima

Takođe, ProCredit Bank nudi i Eko kredite za biznise koji žele da investiraju u povećanju eficijencije njihovih biznisa. Eko krediti su financiranje investicija u životne sredine biznisa i u kuće / stanove, koji rezultiraju efikasnim korišćenjem energije i njenom štednjom. Vrste investicija možete da nađete ovde.

  • Smanjuje vaše mesečne troškove utroška energije i umanjuje štetu životne sredine od vašeg poslovanja preko investiranja na obnovljenoj energiji kao što su solarni paneli ili fotonaponski sistemi.
  • Povećavate produktivnost preko eficijentnih linija proizvodnje, poboljšavate kvalitet proizvoda i dobijete konkurentsku prednost u tržištu.
  • Poboljšavate imidž vašeg biznisa kao jedan biznis koji investira na kvalitet i pazi na životnu sredinu.