Često postavljana pitanja i odgovori

Lokacije Zona 24 / 7 možete da nađete ovde.

.

Lokacije bankomata možete da nađete ovde.

Dovoljno je da imate debit karticu ProCredit banke i da izvršite najmanje jednu kupovinu u mestima prodaje ProCredit banke i onda možete da izvršite podizanje u ovim mestima. Maksimum podizanja je do 200 evra u toku jednog dana.

Meridian Express, IP – KOS, Emona, Interex, Gorenje
Aztech, Green Pharmacy, Kastrati Pharmacy, Liridoni, Buquku
Tropikal, Abi Center, Abi Store, Abi Plus, Riga Pharm, ELKOS Center, ETC. 

Od 1 maja 2018. god.pristup u štedni račun se omogućava samo preko transfera. Vi možete da upotrebite Zone 24 / 7 za deponovanje u tekuči račun dok preko e-banking-a da ih transferišete u vaš štedni račun.

Klijenti mogu da deponuju do 40 novčanica u bankomat i mogu da ostvare više od jednog deponovanja tokom jednog dana, pod uslovom da ukupan iznos koji je klijent deponovao tokom jednog dana ne prelazi iznos od 9.995 evra. Deponovanje se obično odražava u računu najviše za 20 minuta, osim deponovanja koja se vrše nakon 20:00 časova koja se odražavaju sutradan ujutro od 07:00 časova.

Biznisi koji imaju dnevni promet veći od 10.000 evra mogu da deponuju njihov promet u svako doba u sefovima dnevnog prometa (dropbox) – za koje je prethodno potreban ugovor od banke. Ugovorom se klijent snabdeva jednom karticom koja dozvoljava pristup u nekoliko sefova deponovanja, prima plastične kese za deponovanje i obrazce za deponovanje (“Nalog za gotovinsko plaćanje” i “Obrazac za izjavu porekla sredstava”) i vrši se određivanje dnevnog limita deponovanja.Pogledajte ovde video vodič.

Minimum iznosa koji možete podići je 10 evra. Obični dnevni limit za podizanje iz bankomata karticom ProCredit banke na Kosovu je 2.000 € dok je nedeljni limit u iznosu od 5.000 €.