Kthehu te lista

Tokë Bujqësore

Prona përbëhet nga katër parcela, me destinim tokë bujqësore dhe me sipërfaqe totale prej 8,965m².

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

8965.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona është e kategorizuar si: Tokë bujqësore – Livadh i klasës 3, me numër kadastral: 00607-0 (501m²), 00610-0 (316m²), 00615-0 (6724m²),00617-0 (1424m²).

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Fshati Bivolak, Rruga “Sadri Saraqi”, Vushtrri

Çmimi i shitjes

0ferto €

Faleminderit për aplikim!