Kthehu te lista

Tokë Bujqësore

Prona përbëhet nga dy parcela, me destinim tokë bujqësore dhe me sipërfaqe totale prej 7436m² apo 74.36 ari.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

7436.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona është e kategorizuar si: Tokë bujqësore – Kullosë e klasës 4, me numër kadastral: 00045-1 (267m²) dhe Tokë bujqësore – Arë e klasës 5, me numër kadastral: 00053-0 (7169m²).

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Fshati Bivolak, Vushtrri

Çmimi i shitjes

0ferto €

Faleminderit për aplikim!