Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe lokal

Prona përbëhet prej P+2+NK, me bruto sipërfaqe prej 640 m2

P dhe K1 janë për biznes, ku është e vendosur furra e bukës dhe lokali, me siperfaqe total prej 370 m2.

Sipërfaqe për banim janë 270 m2, K2 dhe NK.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe lokal biznesi

Të dhënat mbi siperfaqen

640.00 m2

Avantazhet e Pronës

Shtëpia gjendet në rrugën "15 Qershori 99", Lagjia Dardania 1 në Gjilan.

Prona është ndërtim kryesisht I ri, me plan dhe me te gjitha shërbimet publike (rrymë, ujë, kanalizim dhe ndriçim publik). Në një pozite të mirë dhe është afër qendrës së qytetit.

Çmimi i shitjes

0ferto €

Faleminderit për aplikim!