Aplikacioni mobil për Klientët Privatë

1/11/2019

ProCredit Bank lanson aplikacionin mobil që ju ofron klientëve privatë një opsion të thjeshtë, shpejt dhe  përshtatshëm për menaxhim të financave përmes telefonit.

Aplikacioni mund të shfrytëzohet vetëm nga përdoruesit aktual të e-Banking.

Shkarko tani
 

Karakteristikat e aplikacionit:

 • Transferta ndërmjet llogarive
 • Transferta kombëtare 
 • Transfera vetëm me numër të telefonit
 • Qasje në aplikacion vetem me ''Fingerprint'' ose ''Face ID''
 • Pagesa e faturave
 • Përdorimi i kuletës digjitale ProPay 
 • Bllokimi dhe zhbllokimi i kartelës 
 • Ndryshimi apo restimi i pinit të karteles nëse keni harruar
 • Menaxhimi i limiteve të kartelave
 • Hapja e depozitave me afat 
 • Rritja e limitit të tërheqjes në bankomat (deri 10,000 Eur)
 • Menaxhimi i limiteve të blerjeve online brenda limitit të ofruara nga banka 
 • Menaxhimi i limiteve të tërheqjeve në bankomate të bankave tjera brenda limitit të ofruara nga banka 
E rëndësishme:

Për qasje në aplikacion duhet të përdoret emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi që klientët posedojnë për kyçje në e-Banking.