Njoftim lidhur me orarin e degëve të bankës

10/26/2018

Banka ProCredit njofton klientët se nga data 01 nëntor 2018, degët e bankës do të punojnë nga e hëna – premte prej orës 09:00 – 15:00.

Ndërsa për shërbimet tjera, ju mund të përdorni kanalet tona elektronike të bankimit 24/7, respektivisht platformat e-Banking, m-Banking dhe Zonat 24/7.

Faleminderit për mirëkuptim,
Banka ProCredit