Pyetjet dhe përgjigjjet më të shpeshta

Bllokoni dhe zhbllokoni kartelën përmes aplikacionit mobil 24/7 i cili mund të shkarkohet këtu apo duke thirrur në qendrën e kontaktit 038/555 555 & 049/555 555